Prejemniki nagrade Quality Award

Ste se kdaj vprašali, kaj za DANKÜCHEN pomeni črka Q? Pomeni nagrado Quality Award, eno izmed najbolj prestižnih nagrad za kakovost! Šesto leto zapored so se naše kuhinje uvrstile na prvo mesto, letos pa smo našo zbirko nagrad povečali tudi za novo prestižno nagrado – Quality Award.

S ponosom vam sporočamo, da je po mnenju naših strank blagovna znamka DANKÜCHEN izredno priljubljena in kakovostna, saj jo podpira skoraj tretjina prebivalcev Avstrije.

Najljubša avstrijska znamka

Marsikdo se sprašuje, kdaj je blagovna znamka opredeljena kot »najljubša blagovna znamka« in kaj to pomeni.

Avstrijski tržni inštitut vsako leto izvede tržne teste, povezane z zadovoljstvom strank v različnih panogah. Pri kuhinjski panogi ocenjujejo veliko pomembnih meril, upoštevajoč mnenje in izkušnje prebivalstva in kupcev. Po uspešno opravljenih študijah in analizah tri najboljše blagovne znamke v panogi prejmejo nagrado za kakovost – nagrado Quality Award.

Trud, znoj, ponos – DAN kvalitetna kuhinja

Naše gonilo za nadaljnje uspešno delovanje je zavedanje, da je uspeh blagovne znamke povezan s trajnostno rastjo – ključen pogoj pa je zadovoljstvo naših strank.

Avstrijski tržni inštitut je tako kot vsako leto, tudi letos v začetku leta izvedel tržno raziskavo zadovoljstva uporabnikov z izdelki in blagovnimi znamkami z različnih področij. Rezultati raziskave so objektivni in zanesljivi – poudarek je le na mnenju strank, na katerega pa vključene blagovne znamke niso imele vpliva.

Raziskava, ki se osredotoča na zadovoljstvo potrošnikov, je razdeljena na več kategorij. Posebna pozornost je usmerjena na prepoznavnost znamke, vidnost oglaševanja ter razmerje med kakovostjo in ceno. Prav tako pa raziskava zajema tudi analizo všečnosti in inovativnosti posamezne blagovne znamke.

Celovito analizo panoge pa zaključuje kategorija «Družbena odgovornost podjetja«, saj dobra trajnostna rast pozitivno vpliva na uspeh blagovne znamke.

Naš HVALA je namenjen vam!

Zahvaliti se moremo predvsem vam, naše zveste stranke – brez vas nam ne bi uspelo! V prvi vrsti bi se radi zahvalili vsem lastnikom DAN-kuhinj, prav tako pa ne smemo pozabiti na naše zveste sodelavce in partnerje. Hvala vam, da nas podpirate in skupaj z nami gradite na prihodnosti.

Zaradi vas vsako leto postajamo boljši, močnejši in boj motivirani – vaše zadovoljstvo je naša zmaga!

Hvala vam!